☉ sobre nosaltres ☉

Radi Solar (R☉) és una discogràfica comunitària creada per un col·lectiu d’artistes que compartim una mateixa visió de la música i del món.

Internament, funcionem de forma assembleària i amb un sistema de saldos inspirat en les COMUNITATS AUTO-FINANÇADES (CAF), que ens permet finançar els llançaments mantenint el 100% de beneficis per l’artista.

Venint del ‘Do It Yourself’, moltes vegades ens hem sentit soles, i és per això que amb els mateixos principis ara volem entendre’ns en plural i el nostre lema passa a ser ‘Do It Ourselves’.

Musical i ideològicament, ens mou un mateix sentiment d’esperança en un món on ens han pres un optimisme que estem intentant recuperar (tal com diu el manifest SOLAR PUNK amb el qual ens sentim identificades). Ens fan mal les estructures de poder presents en la societat industrial i occidental, i la nostra música i pràctica és radicalment oposada: en una mà portem la ràbia necessària per enderrocar les velles estructures denunciant les injustícies socials i ambientals en el món que ens ha tocat viure; i en l’altra sostenim les ganes boges i caòtiques de constuir un nou demà on poder posar la vida i la igualtat al centre.

El nostre projecte discogràfic no pretén ser molt gran, l’ambició que tenim és que la nostra pràctica pugui inspirar la creació de noves discogràfiques comunitàries i grups d’afinitat com el nostre. Per això, a continuació podreu trobar informació detallada sobre el funcionament del col·lectiu per poder replicar-lo o fer-vos-el vostre.

Portem un nou món en la nostra música.

Radi Solar

☉ DOCUMENTACIÓ ☉

ESTATUTS

Als estatuts hi trobareu els principis de Radi Solar i el seu funcionament

NORMATIVA – FASE 0

El projecte el pensem per fases i la part líquida i canviant del funcionament, l’acordem en aquest document.

☉ PLANTILLES ☉

COMPTABILITAT PLANETA

Un full de càlcul des d’on portar la compatibilitat d’una CAF com la nostra.

[…]

Aquí anirem penjant totes les plantilles que fem servir perquè puguin ser utilitzades per replicar el nostre projecte.

CAT