Projectes Propis:

SUBSÒL

Festival autogestionat en el que proposem un format híbrid de xerrades i música per posar en valor la comunitat de Radi Solar i els cercles afins.

RADI SOLAR DJ SET

Ens reconfigurem de manera modular en format dj set per oferir una selecció acurada de beats i lletres pròpies que ens fan vibrar a ritme de dub, reggae, música urbana i electrònica.

BOTIGA ONLINE

Aquest 2024 hem obert una botiga online per poder vendre merchan i música de la comunitat. Visita-la aquí.

Projectes on col·laborem:

ARRELS DE BARRI

Arrels de Barri és un petit festival organitzat per diferents entitats del barri del Guinardó, amb l’objectiu de promoure l’autogestió i les comunitats veïnals. Nosaltres hi participem des de L’Antàrtic, el local on hi tenim l’estudi Radi Records, al barri del Guinardó.

FABRA I COATS

Som un col·lectiu resident a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats i això ens permet, per una banda, fer servir l’espai per produir i assajar la nostra música i, per l’altra, explorar col·laboracions amb altres projectes residents.

ACCIÓ CULTURA VIVA

Participem a la Plenària del festival Acció Cultura Viva, un projecte de democràcia cultural que promou processos artístics que ens enforteixin col·lectivament, dignifiquin el treball artístic i posin en valor la cultura de codi obert, la lliure circulació i la remescla.

DIJOUS SOUND

Conjuntament amb la cooperativa Baowatt, Adala i Rise Up, organitzem cada any, per setmana santa, una jornada de música a Girona on hi combinem l’escenari i el Sound System.

ANARTIST

Anartist és una comunitat digital d’artistes amb sensiblitat pel programari lliure, amb l’objectiu de dotar d’eines ètiques al gremi artístic.

CAT